tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Kiskontaa

Ilta-sanomissa: "Asiantuntija: Pikavipit lähellä kiskontaa". No haistakaa nyt kuollut vittu. Tai voi ollakin, mutta niin kauan kun parkkisakko peritään tuplana jos sitä ei maksa viikon sisällä, voivat muun muassa kaikki korkospiidaajat pitää turpansa kiinni.

Lainaus samasta uutisesta: "Rikoslaissa kielletään perimästä korkoa, joka "huomattavasti ylittää julkisen valvonnan alaisten rahalaitosten vastaavassa luotonannossa ottaman tavanomaisen koron"."

100% viikossa onkin niin vitun kohtuullinen, että minä alan saatana myydä lainoja... tai parkkisakkoja.

perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Liikennekulttuuri Suomessa

On se saatana ihme hommaa tämä liikenne täällä pohjolassa.

Mitä tehdään kun tullaan motarille? KIIHDYTETÄÄN SE VITUN KATUMAASTURIN PASKA KIIHDYTYSKAISTALLA! Ei vittu kun sitä vitun romua ei saa kulkemaan sataa edes Kehä III:lta Lahden notarille pohjoiseen menevästä liittymästä. Jumalauta se vitun kaista on varmaan neljä kilsaa pitkä! Vitun suv-juppihomo.

Sitten ajellaan saatana vasenta kaistaa samaa vauhtia kuin oikeaa. Ei Vittu! Vasemmalla kaistalla ohitetaan. Okei, ruuhkat on erikseen, mutta normaaliliikenteessä vasemmalla kaistalla ohitetaan! Mutta ei, kun siellä on kaikki ämmät (enkä tarkoita ämmillä välttämättä naispuolisia autoilijoita) kaikenmaailman vitun city-ihmisen homosmarteilla ja muilla kotteroilla joilla ei sitten uskalleta perkele ajaa kun seitsemääkymppiä. Eikö tällaiset vitun vauhtihirmut vois ajaa vaikka motareiden vieressä kulkevia vanhoja teitä. Vitun "kaupunkilais" kusipääpelle (asuu Espoon peltojen ja korotettujen suojateiden keskellä ja luulee asunvansa Cityssä).

Sitten on tietysti kaistanvaihtotilanne. Katsot hyvän raon vieresellä kaistalla, pistät vilkun päälle ja rupeat vaihtamaan kaistaa, niin eikö se vitun kusipää bemarikuski kiihdytä sen raon umpeen. Onhan se tietty selvä että bemarin eteen ei saa mennä. Olkoonkin että se bemari on joku vitun ikäloppu 500-sarjalainen 90-luvun alusta. Mutta tää Schumacherin velipuoli siellä ratin takana luulee että sillä on tienoon coolein rassi ja sitä myöten etuajo-oikeus aina ja kaikkialla ja kaikissa tilanteissa. Vitun imbesilli.

Ameriikan yhdysvallat ja EU

Voi vitun vittu!

Kusipääjenkit vaatii kaikilta EU-maista sinne lentävistä ihmisitä 34-kohtaisen listan tietoja joissa on kaikkea mahdollista sähköpostiosoitteista lähtien. Ja EU-johto ei kun myötäilee saatana. Vitun vellipersehomot.

Se pitäis olla vittu niin että siinähän vaativat niitä vitun tietoja. Kyllä se kohta loppuis kun sinne ei yhtäkkiä enää lentäiskään ketään EU-maista. Saisivat olla siellä vittu keskenään vetämässä beef jerkyä nassuun ja huuhdella sen alas lähinnä vettä muistuttavalla light "oluella". Vitun runkkarit.