tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Hands free

Vitun hyvä laki. Autoa ajaessa ei saa puhua kännykkään. Vitun helppo valvoa ja poliisi on motivoitunut niin tekemään. Niinpä.

Kyllä minä ymmärrän mitä sillä haetaan, mutta tunkekaa perseeseen tällaiset lait. Viimeksi tänään tuli kytät vastaan ja saatana kuskin paikalla ollut polliisi ajeli rennosti kännykkä korvalla...

perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Urheiluroskisdyykkarit

Leppävirralta löytyi nesteytyspusseja valtatien roskasäiliöstä! Ks. uutinen

Nojuu.

a) Vittu että Suomessa dyykataan paljon valtateiden roskiksia
b) Vittu että poliisilla riittää aikaa tutkia jotain vitun roskiksesta löytyneitä muovipusseja

Siis ei helvetti. Mä en kehtais ilmottaa mihinkään jos olisin ollut roskisdyykilla ja löytänyt sieltä "jotain epäilyttävää". Voi vittu, sitten vielä soitellaan polliisille "täällä sitä on ollut taas dopinkin käyttäjiä, tulkaa kattoo mitä mä löysin täältä roskiksesta". Paikalle roskia tyhjentämään tullut autoilija löysi. Hevon perseet sanon minä. Jätkä oli tasan ettimässä käytettyjä kortsuja tai norjalaisia kääpiöpornolehtiä.

Ja mitä vittua sitten vaikka löytyi jotain sammakonkutua. So vitun-fucking what? Soitetaan poliisille! Joo! Ja eikun konsaabeli paikalle tutkimaan tätä mullistavaa löydöstä samaan aikaan kun Sorjoselta lähtee sterkat autosta läheisen työväentalon parkkipaikalla ja sen muijalle tungetaan halkoa perseeseen. Miksei poliisi vain totea että "kultaa niillä ollaan hakemassa, älä homo pilaa tätä juttua" tai "tunge homo perseeses ne pussit ja lakkaa tänne soittelemasta vitun roskisdyykkari"?

Glukoosin ja natriumin liuosta. Missä piilee se rikos joka tehtiin? Vittu mitä jos mä käytin ne glukoosi-natrium-kossupaukkuihin?

Ottakaa vittuun ne roskikset kun niiden ei osata antaa olla. Ja vitun pussimiehet: polttakaa ne saatanan jätteet ettei tahvanaisten tarvii olla niin saatanan ihmeissään aina.

Ja urheiluun kunnon F1-kuninkuusluokka. Nappia ja ainetta niin että kasvaa toinen perse ja naisille tuuhea mietaan parta - siitä sitten latuja halkomaan kuin vain "maailman nopein kansa" taitaa. Loppuupahan näiden pussijussien pervoilut.

Vitun juntit.

torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Taas pylväsonnettomuus!

Eiiii saatana. Skandaali! Tappajapylväs iski jälleen!

Onnettomuudet liikenteessä ovat aina ikävä juttu, mutta, vittu! Joku kortiton suistui 700-sarjalaisella Bemulla Vuosaaressa tolppaan ja loukkaantui onnettomuudessa. Voisiko mitenkään olla mahdollista, että ajokokemus ei riittänyt viemään takavetoista isoa autoa? Onko millään tavalla ajateltavissa, että vauhtia saattoi olla edes pikkivitunriikkisen enemmän kuin sillä pätkällä on sallittu - "say" 50 km/h yli sallitun?

Paskat, sanon minä. Ajotaitoa riitti vaikka naapuriautoon, ja nopeutta oli alennettu olosuhteisiin sopivaksi. Se oli vaan se perkeleen tolppa kun hyppäsi eteen. Ratkaisu: Poistetaan ne tolpat, ne on niin vitun vaarallisia!

Tehkää vittu yksin tein tiestöstä niin turvallista, perkele, että siellä voi päästellä huoletta täysiä. Vitut ajotavalla tai -taidolla voi mitään merkitystä olla, tiet ne on liian vaarallisia. Tielaitos, valtio ja perkele kaikki oikeuteen - mä en voi ajaa täysiä täysin turvallisesti.

Tappajapylväs, phvoi vittu että taas kirveltääääääh!

Ai niin, uutinen Ilta-Sanomissa täällä
En aja tuolla juuri koskaan, mutta kuvassa se pätkä näyttää suoralta.