torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Txtvstt

Ajattelin että en kirjaa tästä mitään, mutta kun ei pysty. Ei pysty, kun vitutus rienaa kiveksissä asti.

Siis voi perinteinen saatanan vittu. Loppuis jo hevonkyrpä vieköön nuo "tekstiviestikohut" ja "jupakat". Miten vitussa on mahdollista että porukkaa kiinnostaa niin perkeleesti vanhojen äijien pervoiluviestit? Mitä vitun väliä sillä on vaikka Masa (lempinimi muutettu) olis kirjoitellut vyöruususelle (sukunimi muutettu) "Haluun vetää sua koira-asussa veltolla kullilla perseeseen niin että jakkuli vuotaa hunajaa"? Saati väilä sillä, että Iké (nimi muutettu) olis viesteissään tungeskellu Tükiaisen (nimi muutettu) perseeseen vaikka eduskunnan kuulakärkikyniä (esine muutettu)?

Ei niin mitään. Ei vitun (kirosana muutettu) mitään. Vaan niin kauhistellaan asiaa ja ministereitä erotellaan, vaikka samaan aikaan naapurissa raiskataan ja tapetaan (järjestys muutettu). Ei mahdu tajuntaan. Suomi on niin vitun pieni maa, että täällä saadaan skandaali jostain tekstiviesteistä. Voi vitun taliaivot. Täällä ei ole edes nähty kunnon pervoskandaaleja. Ottakaa vittu oppia vaikka "Mad Max" Mosleysta! Siinä sitä on saatana ainesta, kunnon huorapervoilubileet pystyyn ja homma kuitataan suunnilleen Junger-kommentilla "So fuckin' what?". Go Max!

Mun mielestä pitäisi perustaa lehti, joka jahtaa vitun juorulehtien toimittajia ja julkaisee kaikki saatanan töpöt mitä ne duunaa. Niitä voisi ihan hyvin seurata sananvapauden nimissä joka saatanan paikkaan, kotoa töihin, töistä ravintolaan, ravintolasta huoriin, huorista nallekaupan kautta kotiin, ottaa kuvia kodista ja perheenjäsenistä, haastatella kaikki varttitutut sitten ensimmäisen rääkäisyn ja ostaa vanhoilta muijilta 'tekstarit' hyvään hintaan lööppikommentilla "Ei siitä tirristä edes huomannut milloin se seisoi". "Drink your own coolant, suckers..."

Halvalla menee.