tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Tönäz

Viikonloppuna ajettiin formulaa. Uutisoidaanko siitä, että oli (formuloiksi) tapahtumarikas kisa, ja kausi saatanan tiukassa tilanteessa? No ei vittu varmasti, koska Kimi tönäisi jotain valokuvaajan runkkaria, joka tunki sen saatanan endoskooppinsa Kimin naamaan lähtösuoralla. Ja voi hyväkkään vittu kun on taas niin perr-ke-leen iso uutinen, että sitä pitää joka helvetin puolelta pyöritellä. Nyt on jo Iltalehti kysellyt asiasta kommentteja Kimin isoäidiltä... Voi jumavitunlauta että pysähtyy verenkierto.

Nyt vaan saatana jännittämään järkyttyikö Jari Sillanpää Kimin kohutönäisystä. Mä luulen että järkyttyi. Ja Juha Mieto: Kerropa kuinka tiedät miltä Kimistä tuntuu, ja anna sitten jotain hyviä ohjeita radalle ja avioelämään.

En ole mikään Kimi-fani, mutta hommahan on niin, että Kimin oli pitäny vetää huolella turpaan sitä runkkaria, hakata sen kamera(t) paskaksi rataan ja viimeistellä homma kusemalla yrjöpaskaa sen jätkän päälle. Hyppy auton rattiin ja hyvillä fiiliksillä vaikka kisan voittoon asti... Oikeusjutun hinta 0.0000000000000000001% (Kimin) tuntiliksasta, joten halpa keikka ja arvokas opetus kaikille.

Olen vituttunut.