maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Liisa ihmemaassa

Kuulka pojat, kuulka pojat mitä meidän Liisa tyttö puhhuu!!! 'Sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä (kesk.) haluaa ravintoloiden sulkevan ovensa nykyistä aikaisemmin. Hyssälä sanoo sanomalehti Ilkan haastattelussa, että vain harvojen ravintoloiden tulisi saada olla auki aamuneljään. Nekin pitäisi laittaa tehovalvontaan. Hyssälä perustelee vaatimustaan epäilyllä, että aamuyöllä alkoholia tarjoillaan lainvastaisesti humalaisille.' (lähde:http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/10/727932)

Johan tässä monta kuukautta menikin ilman Hyssälä -vitutusta.... Nyt Liisa maksaa takaisin oikein korkojen kera. Ei jumalauta!!! Miten tyhmä voi ihminen olla?!?!?! Otetaanpa pieni yhteenveto Liisan kuningasideoista:

Ensin vaadittiin alkoholiveroihin reiluja korotuksia. Seuraavaksi vuorossa olivat varoitustekstit alkoholijuomapakkauksiin ja nyt olisi vuorossa ravintoloissa tapahtuvan alkoholin myynnin kieltäminen humaltuneille asiakkaille. Missä helvetin satumaailmassa tuo ämmä elää?!?!? Olisihan se vitun ihanaa, jos kukaan ei ryypäisi, kaikki olisivat terveitä ja iloisia ja hyväntahtoisia ja kauniita ja rikkaita jnejnejnejne....

Mutta tiedoksi sinulle Liisa. Sinä olet Suomen tasavallan kansalainen ja ikävä kyllä myös ministeri!!! Täällä juodaan viinaa ja humallutaan!!! JOS alkoholijuomien verotusta korotetaan, tuovat suomalaiset juomansa ulkomailta tai polttavat ne itse. Varoitukset alkoholijuomapakkauksiin oli niin vitun tyhmä idea jo seuraajasikin mielestä, että hän kumosi rakkaan paskalakisi. JOS ravintolat eivät saa pitää oviaan auki myöhään / anniskella humalaisille, niin mitäs luulet tapahtuvan? Minäpä vastaan. HÄRMÄLÄISET EIVÄT MENE RAVINTOLAAN, VAAN VETÄVÄT KALSARIKÄNNIT KOTONA!!! Jäljelle jää muutama helvetin trendikäs ituhippiravintola, jonka asiakkaat eivät pilvipöhnässään erota vettä viinasta.

Monet poliitikot (jopa sinunkin puolueesi jäsenet) ovat sitä mieltä, että on valvottu ympäristö on parempi vaihtoehto, kuin kotona tapahtuva täysin valvomaton alkoholin käyttö. Siispä Liisa. Nyt on aika kohdata todellisuus. Ideasi ja ehdotuksesi ovat olleet ja ovat edelleen aivan käsittämättömän lyhytnäköisiä ja tyhmiä!!! Tunne poliittinen vastuusi ja eroa!!!