lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Crapet Show

Jope. Voi vittu. Hämärä muistikuvaa kalvaa, että näin Joopen haastattelun missä lupailtiin TV-sketsisarjaa jossa palattaisiin hyvän huumorin juurille. Joopa'vitun'joope. Jopet show on sen tason sudenvittua, että itkin paskaa kun katsoin sitä.

Huonoimmillaan Pirkka Paska sentään tappoi hahmonsa muutaman jakson aikana, mutta harvoin kokee samaa aivoraiskausta yhden jakson aikana. Miten voi puoli tuntia olla niin pitkä aika? Toistoa toistoa toistoa toistoa toistoa toistoa, paskaa toistoa paskaa toistoa paskaa toistoa... oi tulehtuneen visvavitun odööri nenäni vallatkoon, tätä ei kestä. Paria kolmea hahmoa kierrätetään toinen toistaan paskempien juttujen lomassa. Katsoitko niitä jaksoja kukaan ennen kuin ne laitettiin telsuun? Nauroiko kukaan? Eijjeieejjjei..

Miten pervitunkeleen valtakunnassa tuota on voinut jatkua neljän tuotantokauden verran? Saako joku siitä palkkaakin? Piti kirjoittaa pitkä vitutus, mutta ei pysty - tekee melkein mieli lyödä itseä kiveksille kun menin katsomaan koko jakson (kaksikin saatana).

Ei pysty. Vituttaa niin paljon että ei pysty edes kirjoittamaan vitutuksesta.

Katsokaa Jopet show, niin tiedätte missä olen. Älkää sanoko etten varoittanut.