torstaina, heinäkuuta 30, 2009

Sen nyt vaan on niin vitun tyhmää...

...mennä vitun Giganttiin ja yrittää ostaa sieltä halvalla yhtään vitun mitään. Haistakaa paskalle lemuava vittu koko Gigantti-ketju.

Vittu TV ja postilaatikko täynnä niitä saatanan tarjouksia, ja juma-vitun-lauta kaupan hyllyllä ei sitten ole kuin yks vitun hintalappu, joka kertoo että "tässä niitä oli, jos ikinä olikaan", ja "kaikki yks kappale myytiin kauppiaan hinttaripojan kullia imevälle perseeseenrakastajalle."

Saa-ta-na että korpeaa tuollainen, ettekö te vitun spekkelit osaa tilata tavaraa niin että sitä riittää hyllylle asti? No minä kerron, ette osaa! Kaikkea ylikallista paskaa kyllä notkuu joka puolella päin vittua suunniteltuja myymäläsokkeloita, missä muuten yllättävän vitun kätevästi pitää kiertää koko paska jasso ympäri että löytää, vitutuksen hämärtäessä näköä, ulos.

"Vain ilmaisjakelulehdet, ei Gigantin mainoksia"

Voi vittu.

tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

fakebook

"Mä sain just päivitettyä meidän lomasuunnitelmat fuckbookiin, ja katoin samalla että näyttää toi naapurin pihaprojekti etenevän ihan kivasti." 

MITÄ VITTUA!

Minkä vitun takia joka vitun asia pitää vittu tiedottaa jossain vitun facebookissa tai twitterissä? Eikö teillä ihmiset ole vittu mitään parempaa tekemistä kuin vittu kirjotella blogeja joka vitun asiasta? Eikö tuo vitun naapurin pihaprojektin eteneminenkin vittu selviäis vähän vitun paljon helpommin kuin kävelis vittu sen muutaman metrin ja kävis vittu kattomassa että mitä ne on siellä vittu tehny. Kyllä mä ainakin vittu näen tosta vitun fönäristä että miten se vitun homma siellä vittu etenee. Ja se vitun pihaprojektikin olis jo vittu valmis jos ei joka vitun välissä tarvittis kirjoitella vittu raportteja johonkin vitun feisbookiin.

Käyttäisitte vittu tuonkin ajan johonkin vitun hyödylliseen kuten vitutusten kirjoittamiseen. Vittu.

torstaina, heinäkuuta 09, 2009

Ilmestys oksa nyt!

Maikol Zäksönin kuva ilmestyi puuhun!!! ( Iltalehti 8.7.2009 http://www.iltalehti.fi/nettitv/?7410467 )

VOI VITTU SAATANA!!! Mistä näitä amerikkalaisia perheitä oikein tulee...?

Vittu meilläkin ilmesty Zäksön vessanpönttöön sunnuntaiaamuna kun väänsin darrapaskat!Pyysin kaikki kaverit katsomaan ja nekin oli sitä mieltä, että Jakkohan se siinä on.

" Jos juutalaisten kuningas voi ilmestyä, niin miksi ei popin kuningas? " Ei PERSE!!! Kukaan ei ilmesty mihinkään!!! Jos puussa on oksa ja sen leikkaa pois, niin ei siihen jää kirkkaanvalkoista puhdasta pintaa!!! Joka Vitun oksa pitäs olla jeesus tai saatana, saatana!!!

Vittu vituttaa niin että siemenjohtimet menee solmuun...


Kuin kaksi marjaa... ...Saatana...