tiistaina, helmikuuta 23, 2010

Mikä vituttaa? No vittu kaikki.

Eikö tämä vitun lumentulokin vois jo vittu pikkuhiljaa loppua? Joo on ihan kiva että on kunnon talvi eikä sellainen loskapaskanollakelimukatalvi. Se lumen tuoma riemu vaan vähenee kun on lykännyt sen 250 kuutiota lunta tosta pihalta että pääsee kulkemaan ja lisää tulee. Ja kohta kai pitäis lähteä tonne vitun katollekin liukastelemaan ettei tule lumet sisälle asti, saatana. Kai sitä sieltäkin vittu tippuu. Lähti kun talonmies jäiseltä peltikatolta, vai miten se meni...

Ja sitten vittu nämä olympialaiset. Ei vituttais niinkään paljoa jos kaikkia hommia ei ryssittäis ihan päin vittua, vaan vastustajat vain yksinkertaisesti olis niin paljon parempia. Mutta ei. Ainoastaan tämä vitun sweitsin lentävä kääpiö on todella ylivoimainen, muuten suomalaisten edustamissa lajeissa suomalaiset on vaan ollu vitun paskoja (no okei, luistelussa se yks päärynäreisi kai veti ihan hyvin). Miten voi pelata niin vitun huonosti jääkiekkoa kuin Suomen kuitenkin melko nimekäs ja aikaisempien saavutusten perusteella taitava miesten jääkiekkomaajoukkue. Tollasta vitun rusettiluistelua ei nähty edes ala-asteella talviliikuntapäivinä. Hiihtäjätkin lentää vittu Kanadaan lomailemaan. Saatana jos sinne asti lähdetään kilpaa hiihtämään niin sitten vittu hiihdetään myös. Ei jättäydytä puolesta lähtöjä pois, tai unohdeta toisia monoja himaan. Ei voi olla niin vitun vaikeeta pakata kamoja kisareissuun. "Mä tartten kahdet monot mukaan, ja tossa on nyt yhdet pakattuna. Hyvä, kaikki mukana." Ja minkä vitun takia näillä yksillä perkeleen vajakeilla edes mukana liian suuria hyppypukuja? Ei voi olla niin vaikeeta tajuta että niillä ei hypätä. Ei ne jätkät nyt jumalauta yhtäkkiä oo niin paljon laihtunu et puvut lepattaa päällä.

Joo ja VR! Hyvä suomalainen rataliikenne! Myönnän, että nyt on lumen tulon kannalta jonkin sortin erikoistilanne, mutta me asutaan vittu melkein napapiirillä. Lumen tulon ei pitäis olla mikään hirveen iso yllätys. Ruiskikaa niihin jäätyviin vaihteisiin vaikka sitä keltasta kusta mitä valutetaan lentokoneiden siiville (joka kaiketikin on ihka aitoa ureaa). Onneks en oo paljoa junalla ajellut, vituttaa jo ajatuskin.

To be continued...