maanantaina, lokakuuta 18, 2010

Naamaperseilmiöt

Voi katkennut kyrpä että jaksaa vituttaa kaiken perseen "Facebook-ilmiöt". Jos saatana niin ja niin monta liittyy, niin teen sitä ja tätä, ja tykkää siitä sun vitun tästä. Ei saatana. Sitten nää helvetin tyhjänpäiväiset naksutukset saavat oikein uutisaikaa, kun niin vitun monta on taas liittynyt johonkin penistukiryhmään.

Voi vittu että syö. Mitä vitun väliä sillä on kuinka monta autiopäätä on käynyt painamassa jotain "mii like sou mats" -nappia? Ota kantaa, ota joo.. eroa kirkosta ja ota vittu kyrpää perseeseen - se, se on sentään muotia saatana.

Vittu satatuhatta fuckfacebookkaajaa liittyy johonkin perseen yleislakkoryhmään ja lopputulos on parikymmentä neulahuulta eduskuntatalon edessä laulamassa Irwiniä päin vittua. Toisaalta saatana Suomella meni sen pienen hetken jopa paremmin, kun naulalauma lopetti hetkeksi suunnittelemasta seuraavaa turkishyökkäystä, talonvaltausta tai romaniensuojeluiskua.

Jos yks kommentoi, niin mä sidon itseni Havis Amandan patsaaseen palaava kynttilä perseessä ja runkkaan niin kauan kun persekarvat palaa vihreällä liekillä tai kaks miespoliisia harrastaa heteroseksiä Kappelin terassilla vappuviuhkat perseessä samalla kun Paavi kattelee vieressä ja taputtaa käsiään.

Nyt vittu ihan oikeasti saatana... vitun urpot. Urpot!