perjantaina, lokakuuta 03, 2014

Uber-vitutus

Uber-taksiviritys haluasi laajentua Suomeen, mutta sehän nyt tietenkään ei käy. Mä en vittu ymmärrä miksi noita saatanan kumijalkapellejä suojellaan pitämällä vitun yksinkertaista hommaa luvanvaraisena, ja sen takia niitä vitun hintaisia kyytejä ei saatana saa silloin kuin tarvitsee.

Selitetään että tarvitaan ammattitaitoa... ja paskan vitut mitään tarvita. Navigaattori kojelaudalle ja menoksi. Vittu minäkin olen ajanut jossain hevon perseessä tuntematta paskan vertaa paikallisia kadun pätkiä ja perille on päästy. Siinä ei saatana tarvii muuta kuin osata ajaa ja kuunnella mitä navi huutelee. Vittu Google testaa autoja jotka ajaa kokonaan itse... työnnä se perseesees vitun renki saatana.

Tulee huijareita. Vitut tule kun säännöt tehdään oikein. Kato se on ihan mahdollista määrittää maksimihinta, ja sen alle saa ajaa jos kustannusrakenne kestää. Onhan nytkin näin, mutta kun pitää aina vetää kyydistä se maksimi... 

Sitäpaitsi noi mulkut ei edes osaa ajaa... tai osaa ne - päin vittua. Yleensä ylinopeutta ajavat nahkarotsihintit vetää suvereenisti kaistalta toiselle ilman vilkkua ja kiilailee just siihen väliin mihin ei ihan mahdu. Turvaväli on sellainen taksarin mulkun mittainen stidi.

Samaan saatanan kalliiseen hintaan saa vielä asennetta millä 99 maassa maailmassa sais turpaansa tai tulisi tapetuksi. Oikeus valikoida asiakkaansa... kiitti vitusti. Ensin rajoitetaan autojen määrä minimiin, ja sitten palkataan vilttiketjun looserit ajamaan niitä ja tuntemaan olonsa oman elämänsä autokauppiaaksi.

Uber tänne ja heti. Totutelkaa saatana elämään nykymaailmassa ja sopeutukaa. Nää vitun rajoittavat runkkareiden suojelumekanismit pitää purkaa.

BTW: Parhaat taksikuskit ja dösäkuskit ovat olleet maahanmuuttajia. Respect.

Taloyhtiöiden paskapäät

Mistä vitusta näitä saatanan taloyhtiöperseneniä sikiää? Näitä vitun omaa kyrvänpäätä tuijottavia runkkareita joiden yli pitäis ajaa pari kertaa päivässä ruohonleikkurilla. Tarkoitan niitä sudenpaskoja jotka eivät kyrpyyttään jaksa noudattaa mitään ohjeita.

Nytkin on taas roskakatos täynnä kaikkea vitun Pihtiputaan mummolta perittyä paskaa joka on kyllä pitänyt muuttaa sisään, mutta nyt sitten täytyy tukkia roskakatos sillä vitun rumalla paskalla. Hyi vittu kenellä on himassaan ollut tollanen kukkanojatuoli? Ymmärrän että edes kierrätyskeskus ei ota tollasta homosilsaa vastaan, mutta maksakaa saatanan köyhät se kaks euroa että voitte viedä ne sortti-asemalle. Nää on just niitä samoja kyrpäkorvia jotka heittelee hellat sun muut tien varteen. Ei näe omaa lyhyttä kyrpäänsä pitemmälle.

Noi ihmistahrat pitäisi raiskata suuhun kolmesti päivässä John Holmesin mustan serkun - sen jonka geeneissä on ollut isoa kyrpää 1500-luvulta asti - toimittamana niin että spermaa tulee silmistä ulos, ja sillä niin isolla kyrvällä että niitä sattuu perseessä asti.