perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Vaalit

Taas vituttaa jo valmiiksi, vaalit. Vittu mikä kärsimys tästä taas tulee. Jo on ensimmäiset julkkisehdokkaat ilmoittautuneet kisaan. Äänestäiskö saatana Mietaan vai Uusixen eduskuntaan. Ei muuta kun Stilleriä ja Hytöstä peliin mukaan, niin alkaa olla vitutuksella taas sen verran mittaa että se näkyy kuuhun paljaalla silmällä.

Siis eikö tässä maassa enää mitään voi tehdä niin, että mukaan ei vedetä jotain vitun julkkiksia. Saatana. Vaatii todella ankaraa itsekunnioituksen ja mielikuvituksen puutetta äänestää joku siittiö eduskuntaan vaan sen takia, että se on saatana joskus hiihtänyt, hieronut kiveään nänniin tai tehnyt jotain muuta kivaa telkkarissa.

Ja nää Saarelat. Voi vittu. Kun ei menny opiskelijabudjetti läpi, niin äijä haukkuu valtiovarainministerin testosteronin ja kusen sekoituksen hajuisessa lehdessä. Ai että oikein tekis mieli vetää Heinäluomaa turpaan? Voi vittu kun oot kova aikuinen jätkä.

Ja mitä vitun itkua on syyttää toista ministeriä politikoinnista. Kannatti mennä sinne eduskuntaan sössimän jos ei kestä politiikkaa. Saihan tämä külttüüriministeri sen paskaakin vitumman tekijänoikeuslakinsa läpi 6-0. Siitä jos jostain pitäisi Ollillakin tehdä mieli vetää itseään turpaan - kaks kertaa.

Hei! Te siellä kuussa! Näkyyks mun vitutus?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä vittua!?!?! Löytyyks tästä maailmasta muka joku toinenkin jota jotku asiat vituttaa? Vittu sähän puhut asiaa mies. Herää!!! Tule uskoon tai jotain, vittu eihän noin voi elää.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Maan asukit!

Vitutus näkyy tänne kuuhun oikein hienosti, ja aivan ilman apulaitteita. Jos viitsit pitää tuota oivallista vitutusta yllä vielä n. 12 tuntia niin myös pimeän puolen asukit pääsevät sitä ihailemaan.