perjantaina, lokakuuta 03, 2014

Taloyhtiöiden paskapäät

Mistä vitusta näitä saatanan taloyhtiöperseneniä sikiää? Näitä vitun omaa kyrvänpäätä tuijottavia runkkareita joiden yli pitäis ajaa pari kertaa päivässä ruohonleikkurilla. Tarkoitan niitä sudenpaskoja jotka eivät kyrpyyttään jaksa noudattaa mitään ohjeita.

Nytkin on taas roskakatos täynnä kaikkea vitun Pihtiputaan mummolta perittyä paskaa joka on kyllä pitänyt muuttaa sisään, mutta nyt sitten täytyy tukkia roskakatos sillä vitun rumalla paskalla. Hyi vittu kenellä on himassaan ollut tollanen kukkanojatuoli? Ymmärrän että edes kierrätyskeskus ei ota tollasta homosilsaa vastaan, mutta maksakaa saatanan köyhät se kaks euroa että voitte viedä ne sortti-asemalle. Nää on just niitä samoja kyrpäkorvia jotka heittelee hellat sun muut tien varteen. Ei näe omaa lyhyttä kyrpäänsä pitemmälle.

Noi ihmistahrat pitäisi raiskata suuhun kolmesti päivässä John Holmesin mustan serkun - sen jonka geeneissä on ollut isoa kyrpää 1500-luvulta asti - toimittamana niin että spermaa tulee silmistä ulos, ja sillä niin isolla kyrvällä että niitä sattuu perseessä asti.

Ei kommentteja: