torstaina, elokuuta 17, 2006

Viherhäiriköt

Tässä männäviikon lauantaina kävi Toyotan F1-tiimi Helsingin keskustassa esittelemässä kalustoaan. TV-uutiset olivat haistelemassa ennakkotunnelmia haastattelemalla paikalle saapuneita katsojia. No, tottahan toki paikalla oli myös ne iän ikuiset viherhäiriköt, jotka aivan normaalisti saivat taas prime time TV-aikaa. Noin kymmenen paikalle saapuneen viherhäirikön pääjehu antoi uutisille oikein haastattelun, jossa hän kertoi kuinka heidän on vain pakko saapua paikalle ja vastustaa tällaista tapahtumaa. On kuulemma aivan gauheeta miten fossiilista polttoainetta poltetaan tällaisissa tapahtumissa ihan suotta vain yleisön viihdykkeeksi.

JEP!

Jos F1-auto ja WRC-ralliauto ajavat kumpanenkin kaksi kierrosta 700m pitkää rataa pitkin, niin tuskin kulutus yltää samalle tasolle kuin normaalina lauantaina jolloin ydinkeskustaa ei ole suljettu yleiseltä liikenteeltä. Johan se perkele viherhäirikön terroristivolkkari polttaa bensaa enemmän kun ne lähtee kalliosta tuusulaan keräämään käpyjä.

Näiden vitun viherhäiriköiden olisi pitänyt osoittaa mieltään Toyotan F1-tapahtuman puolesta kuukauden egologisena tekona, eikä sitä vastaan.

Saatana!

Ei kommentteja: