perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Autoton päivä

Jättäkää autot kotiin ja menkää julkisilla. Se on tänään YTV-alueella halvempaakin!
Voi vittu! Menkää ite saatana niillä vitun julkisilla. On se niin vitun ihanaa kun pitäis päästä pisteestä A pisteeseen B, niin pitää mennä pisteiden X, Y ja Z kautta.

Ja sehän on varma että ne saatanan bussit ja junat ja muut ei vahingossakaan kulje niin että vaihtoajat olis järkeviä. Ja jos vahingossa onnistuu löytämään yhteyden jossa on järkevä vaihto, niin eikö se saatanan VR:n ihmelaite liukastele radalle pudonneisiin lehtiin ja on myöhässä. Anna olla jos sataa lunta. Vittu silloin ne paskat ei kulje ollenkaan ja siellähän seisot tuiskussa asemalaiturilla vitutukseen hitaasti kuollen.

Ja ne bussikuskit. Siinä on jumalauta niin asiakaspalveluhenkistä porukkaa että moista tapaa vain kapakoiden ovella.

Ja miten sitten yritetään saada joukkoliikenteen käyttöaste paremmaksi. Parantamalla yhteyksiä ja lisäämällä vuoroja? Vitunmarjat. Nostetaan bensan hintaa ja otetaan käyttöön ruuhkatullit. Voi vittu! Sitten tulee jotkut vitun viherpiiperot ja järjestää autottoman päivän. Vallataan kadut puunhalaajien käyttöön ja pelastetaan maailmaa.

Pistetään ne kaikki saatana junalla Saarijärvelle ja kysellään viikonpäästä että kelpaisko autokyyti kotiin vai meettekö julkisilla? Täältähän pääsee bussilla ihan kivasti.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ja miten halpaa junalla matkustaminen onkaan? Hangosta Joensuuhun junalla maksaa saman kuin vuokralimusiinilla, mutta "limossa" saa koko matkan mallilta suihin.