perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Kusipäät

Voi vittu. Taas oli kaupunkilehdessä juttua siitä, kun asemilla (tässä tapauksessa Myyrmäen) tapahtuu ryöstöjä, pahoinpitelyjä, ilkivaltaa ynnä muuta. Mikä vittu siinä on, että ei voi antaa ihmisten ja paikkojen olla? Kyllä olisi taas kirveellä töitä. Ei ihme, että poliisi pistelee, välillä kiinni saatuaan, näitä perseneniä pampulla pitkin poikin.

Homma pitäisi virallistaa - turpaanveto- ja tavaroiden menetysrangaistus. Oppisivathan saatana olemaan kun olis turpa mustelmilla ja lompsa, kännykkä ynnä muu valtiolla. Ei mitään parinkympin sakkolappuja vaan pari päivää putkassa turvallisesti turpaan, niin että kävely sattuu. Mietityttäisi varmaan paljon enemmän.

Sama saatanan kohtalo kapakkatappelijoille ja vaimonhakkaajille. Kusta päässä on sen verran, että sitä kelpaisi pampulla hieman herkistää. Ja raiskaajille pitäisi antaa eukkojen työntää esineitä perseeseen tai laittaa crack-homot ottamaan poskeen. Kuvat tapahtumasta lähetettäisiin sukulaisille ja kavereille, jottei yksityisyydensuojaa rikota. Sakkoja ei tarvita.

Saatana niin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin! Lisäisin vielä, että kaikkille raiskaajille ja lapsiinsekaantujille vankilapaikka hankittaisiin ostopalveluna Venäjältä, mieluiten Siperiasta. Ehtoihin voitaisiin myös lisätä pykälä, jonka mukaan kaksi kuukautta ennen tuomion päättymistä vankilan johto ilmoittaisi julkisesti mistä rikoksesta tämä härmäläinen naapurimme on ollut istumassa. Tämä ulkoistaminen olisi varmasti edullisempi, kuin mikään muu valtion tekemä ulkoistamistoimenpide! Samalla raiskausten määrä lähtisi roimaan laskuun.