keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

Smash Asem -hölpötys

Lopettakaa nyt jo perkele se spiidaaminen poliisin toimista Smash Asemin aisoittamisessa. Eikö se nyt ole aika selvää, että paikkoja olisi mennyt paskaksi jos se jengi olisi päästetty kaupungille "osoittamaan mieltään". Sitten olisi itketty kun poliisi ei tee mitään.

Ja mitäs menivät saatanan kuokkavieraat etukäteen netissä lesoamaan aikeistaan aiheuttaa sekasortoa. Varmaahan se on, ettei virkavalta tuollaista katsele. Itse töpätty homma, joka oikeuttaa korkeintaan omien haavojen nuoleskeluun pimeässä.

Niin, ja jos sinne poliisiaitaukseen nyt jäi muutama torssonen vähäksi aikaa jumiin ja pääsi kuviin, kirjoihin ja kansiin, niin vitun iso juttu. Onpahan niilläkin jotain jännitystä muutoin puisevaan elämään. Samat saatanan pöllit kuitenkin virnuaa leegot esillä ruotsinlaivan sisäänkäynnissä kun kameran näkevät. Puhumattakaan jos olisi TV-kamerat ollut paikalla muuta juttua tekemässä. Siinä olisi saatana ollut terveisiä koko maailmalle.

Kyllä Suomessa saa mieltään osoittaa jos huvittaa. Eduskuntatalon eteen on kärrätty kuorma-autolla paskaa ja juuri hiljattain joku Pro-Israel -poppoo aiheutti sekasortoa karmeilla lauluesityksillä.

Sanotaan että poliisin toiminta oli yliampuvaa - voi hyvinkin olla, mutta niin on tämä asiasta käytävä polemiikkikin.

Voihan vanha kusinen vittu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eniten vituttaa se, kun nää perkeleen niittiposkiset ituhipit pääsevät joka saatanan kanavalle keskustelemaan niistä niin kovista kokemuksistaan, kun paha poliisisetä laittoi raudat ja heitti putkaan...
Mitä vittua ne runkkarit valittavat?!?!? Kuka vittu käski naamioitua (mikä jo sinäänsä riittää poliisille syyksi vangitsemiseen), kuka käski ottaa rautaputkia mukaan ja kuka käski elvistellä julkisesti helsingin kadulle aiheutettavasta sekasorrosta?!?!?
Sitten spiidataan kun joudutaan putkaan ja väitetään mielenosoitusta rauhanomaiseksi. Vähän kun oma muija yllättäisi miehen alastomana, jorma ojossa, kortsupaketti kädessä alastoman vieraan muijan vierestä. 'Mä vaan halusin nähdä minkälaisia nää nykyään on. En mä meinannut panna!'