tiistaina, elokuuta 29, 2006

TV-lupamaksu

"Kun yksi ei maksa, muut maksavat enemmän." Ja kullin munat, sanon minä. Joka helvetin kampanjan jälkeen kirjoitellaan siitä miten monta uutta maksajaa saatiin taas mukaan kolehtiin. Saman tasaisen vitun varmasti nousee lupamaksu joka perkeleen vuosi, ja maksun kasvukäyrä on kuin Holmesin kulli parhaimpina panovuosina.

Voisiko joku saatana selittää, että mikä vittu tässä ei nyt täsmää? 1 + monta = maksakaa hyväuskoiset pässit lisää.

Ote www.tv-maksu.fi -sivuston 'Ajankohtaista'-osiosta

2.5.2006 - Tv-maksukampanja toi Helsingissä 9 500 uutta maksajaa
21.6.2006 - Liikenne- ja viestintäministeriö tiedottaa: Televisiomaksuun korotus

Vituttaa tuollainen kusetus.

Ps. Lähes yhtä paljon vituttaa ne urpot, jotka itkee yleisönosastoilla Mtv3:n ja Nelosen paskoja ohjelmia, ja ihmettelee "että tällaiseenko ne lupamaksurahat käytetään". Herpesperseet. Kaupalliset kanavat rahoittavat toimintansa mainoksilla.

lauantaina, elokuuta 26, 2006

Kerrostalo-agilityä

Jokainen tietää varmasti kuinka vaikeaa on saada unta arki-iltaisin sellaiseen aikaan, ettei aamulla väsyttäisi ihan helvetisti. Jo sanomattakin on selvää että uneen vaipuminen kymmenen aikaan on työn ja tuskan takana. Eikä asiasta ainakaan helpompaa tee yläkerrassa asuvan naapurin satakiloinen, kuuro ja psyykkisesti häiriintynyt seefferi.

On ihan uskomatonta kuinka arkisin klo 07:00-22:00 välisenä aikana napuurin asunnosta ei kuulu minkäänlaisia elonmerkkejä. Mutta odottakaas kun kello tulee kymmenen... se on agilityn paikka! Naapurin koiraa juoksutetaan nääntymiseen asti ja ajoittain äänet kuulostavat siltä, että seefferiä yritetään yllyttää juoksemaan läpi kantavien kiviseinien.

Varmasti naapurin runkkarit on lukenu taloyhtiön järjestyssäännöt asuntoon muuttaessaan, ihan kuten muutkin asukkaat. Eikä järjestyssääntöjen asettamat säännöt jätä mielestäni tulkinnan varaa. On toki mahdollista, että yläkerran naapurit on sokeita. Siinä tapauksessa järjestyssääntöjen lukeminen on poissa laskuista.

Mieltäni kuitenkin askarruttaa, että kuka helevetti on antanu sokealle pariskunnalle opaskoiraksi yhtä sokean satakiloisen seefferin. Ja lisäksi, kuka vittu syöttää sille sokealle opaskoiralle piriä joka ilta kello kymmenen aikaan.

Perkele!

perjantaina, elokuuta 25, 2006

Everwood

Nevergood. Vittu mitä amerikkalaista sentimentaalista häränpaskaa. "Lämmin perhedraama Villin Pohjolan henkeen", aaargh! Menehdyn.

Ongelmajätettä, joka ei kelpaa kierrätykseen, mutta kumma kyllä TV-uusintoihin.

Voi tuoppi lämmintä kusta. Vitutuksen puoliintumisaika 40 vuotta.

tiistaina, elokuuta 22, 2006

Musiikkiteollisuus

Linkki: http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/7851.cfm

Joopa joo. On se nyt yksi iso vittu ettei noille musiikkiteollisuuden edustajille riitä mikään. Että perkele piti nyt sitten käydä jo tablasivustojen kimppuun. Kohta pitää varmaan alkaa maksaa tekijänoikeusmaksuja kadulla viheltelystäkin.

Sen nyt melkein ymmärtää, että vitutusta aiheuttaa tablakirjoista suoraan tehdyt "rippaukset", mutta kun suurin osa tabloista on jonkun korvakuulolta tekemiä tulkintoja. Tablasivustot eivät tavallisesti yritä kerätä levittämisestä voittoa, vaan ovat harrastajien yhteisöjä. Todella isoa osaa tabloista ei niin ikään ole mitenkään mahdollista saada ostettua kirjana tai netistä, joten harrastajien tekemät versiot ovat monelle soiton harrastajalle ainoa tapa päästä suosikkikappaleen kimppuun.

Vetoaminen siihen, että kaupallisessa muodossa saa varmasti oikeat nuotit, ei pidä aina paikkaansa. Jotkut julkaistuista kirjoista on sellaista paskaa, että muutaman kympin harhasijoitus vituttaa ihan oikeasti. Kaupallisessa muodossa ei tällä hetkellä myöskään saa ostettua nuotteja esim. Guitar Pro tai Power Tab -tiedostoina, jotka ovat oiva apu harjoittelussa.

Kyllä tulee mieleen ison paskan haistatus ja koko teollisuuden boikotointi.

Saatana.

sunnuntaina, elokuuta 20, 2006

Neuvostosavut

Kääntykää nyt vittu tuulet, ja viekää noi saatanan neuvostosavut Moskovaan. Katsotaan löytyykö pari vispilää syytämään mettään vettä kun oma kansa rykii keuhkonsa paskaksi.

On kyllä taas niin neuvostoliittolaisen meininkiä antaa skuttan leimuta, kun ei itte tartte kärsiä paskan hajuisista savuista ja on mitä polttaa.

Voi pitkä, iso ja haiseva vittu.

torstaina, elokuuta 17, 2006

Elokuvien palkkahurmaajat

Sellainen asia toisinaan kasvattaa ison vitun otsaan, kun elokuvissa ja televisiosarjoissa kuvataan palkkamurhaajaa työssään. Miksi ihmeessä pitää aina näyttää, kun tällaisen ammatin omaava henkilö kokoaa työvälinettään ennen töihin ryhtymistä? Eikö sen nyt saatana muutenkin tajua mitä mies (tai nainen) aikoo, kun pyssykiikarin kanssa ikkunasta toista osoittelee selvästi tappaminen mielessä.

Ilmeisesti ei Hollywoodissa, kun aina pitää kuluttaa kallista katsojien aikaa siihen että viileän oloinen pahamies kasaa aseensa pitkäpiimäisen hitaasti ja usein tupakkia samalla polttaen. Montakohan vitun tuntia minäkin olen yhteenlaskien katsellut kiväärin kokoamista TV-ruudusta tai valkokankaalta? Tulee mieleen, että ne on jotain vitun Ikean kivääreitä. Kuuluukohan tuollaiset jonkin standardiin käsikirjoitusosapankkiin, josta aina otetaan valmis kaava kyseisiin kohtauksiin? Ei tuota ainakaan käsikirjoittajat aina uudelleen keksi, en halua niin uskoa.

Mitä mielikuvituksen puutetta. Se on perkele niin, että valmis pyssy kouraan ja naps ja pois paikalta - homma on siinä.

Viherhäiriköt

Tässä männäviikon lauantaina kävi Toyotan F1-tiimi Helsingin keskustassa esittelemässä kalustoaan. TV-uutiset olivat haistelemassa ennakkotunnelmia haastattelemalla paikalle saapuneita katsojia. No, tottahan toki paikalla oli myös ne iän ikuiset viherhäiriköt, jotka aivan normaalisti saivat taas prime time TV-aikaa. Noin kymmenen paikalle saapuneen viherhäirikön pääjehu antoi uutisille oikein haastattelun, jossa hän kertoi kuinka heidän on vain pakko saapua paikalle ja vastustaa tällaista tapahtumaa. On kuulemma aivan gauheeta miten fossiilista polttoainetta poltetaan tällaisissa tapahtumissa ihan suotta vain yleisön viihdykkeeksi.

JEP!

Jos F1-auto ja WRC-ralliauto ajavat kumpanenkin kaksi kierrosta 700m pitkää rataa pitkin, niin tuskin kulutus yltää samalle tasolle kuin normaalina lauantaina jolloin ydinkeskustaa ei ole suljettu yleiseltä liikenteeltä. Johan se perkele viherhäirikön terroristivolkkari polttaa bensaa enemmän kun ne lähtee kalliosta tuusulaan keräämään käpyjä.

Näiden vitun viherhäiriköiden olisi pitänyt osoittaa mieltään Toyotan F1-tapahtuman puolesta kuukauden egologisena tekona, eikä sitä vastaan.

Saatana!

keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Digi - Mtv4

Maikkari ja Nelonen aloittavat uusia TV-kanavia. Hurråå ja nakki perseeseen. Mitähän vittua ne niillä lisäkanavilla tekee, kun nykyisetkin kärsii ohjelmistopuutteesta? Tai siis tavallaan ei kärsi kun saatana kaikki sarjat rullataan 'toiveuusintana' sadatta kertaa alusta ympäri. Kuka vittu muka toivoo Melrose Placen joka kesäksi? Nykyinen kohderyhmä taputteli vielä paskaa hiekkalaatikolla kun ohjelma ensikertaa tuutista tupsahti. Ei ne sitä voi toivoa. Ihan tosi, ei.

Mm, ja iltapäivällä saadaan nauttia siitä kun oikeasti älyllisesti korkealta haastava visa juontajineen kutkuttelee älykyhmyröitä ja sormenpäitä, 0700 ja niin edelleen. Vihje: KI_SA - puuttuu 'S'. "Tämä on monelta kotoakin löytyvä karvainen maukuva hännällinen teräväkyntinen eläin, jonka oletetaan pitävän maidosta...". No jo mikähän helllvetti se voisi olla? Ei tule mieleen millään ei. Jos tuo peli, korjaan tietokilpailu, ei ole tarkoitettu infantiileille niin mikä on? Aika pitkä matka on tultu Kolmosvisasta. Reijo Salminen pyörii haudassaan ja kaveri ei ole vielä edes kuollut.

Vaan lisää kanavia tarvitaan silti, totta kullissa. Laintanpa tähän loppuun päivän MTV3+ -kanavan runsasta tarjontaa. Nelonen+ on muuten samaa paskaa.

06:00 Drop 3
08:30 Tank Wars Farm
09:30 Sudoku

12:30 Tank Wars Desert
15:00 Drop 3
17:00 Tv-kortin salaustesti
17:30 Word Puzzle

20:00 Drop 3

21:00 Sudoku
23:00 Tank Wars Desert
00:30 Sudoku

maanantaina, elokuuta 14, 2006

Pig Brother

Ei voi olla totta että tuokin kierrätykseen kelpaamaton jäte pääsi toiselle kaudelle Suomessa. Ohjelma on totaalisen sietämätöntä reaalipaskaa, josta iltapäivälehdet yrittää repiä otsikoita ja mukajulkkiksia. "Big Brother, taas seksiä". Että oikein seksiä! Pornoleffoja on tehty maailman sivu, ja vielä jaksetaan ihmetellä kun jotkut nussii hissukseen hämärässä peiton alla.

Ohjelman tekijöillä lienee oikeinkin kivakivaa, mutta kovin vähän sillä on tarjottavana eläville TV:n kuluttajille. Mitä vitun iloa on katsella, kun jotkut dokailee paskan läpän lennellessä tai pitää keskenään hauskaa laulamalla korokkeella jotain huonoa biisiä päin vittua?

Hohhoijjaa. Tappelisivat saatana viimeiseen mieheen, tai tekisivät oikeasti jotain mitä ei ole joko TV:ssä tai oikeassa elämässä ennen nähty. Paska jo ennen syntymäänsä.

Viiden tähden vitutus.

torstaina, elokuuta 10, 2006

Motarihynyttelijät

Se tien varressa oleva keltainen tikkari jossa on numero "120", ilmoittaa nopeuden jota tiellä olisi tarkoitus päästää. Te, kenellä ei ole kanttia ajaa tuota nopeutta tai kenen paska-aski ei vauhtiin yllä, pysytelkää oikealla kaistalla tai menkää vanhaa tietä.

Jos edellä ajavaan on kilometri tyhjää tietä, ja taustapeilissä näkyy kilometrin pätkä autoja, on vauhtia aivan saatanan liian vähän. Väisty! Anna tietä! Latua perkele.

Ja rekat. Voi saatana että pitää rekkojen tahi kuorma-autojen ohitella toisiaan. Kaksi hidasta paskaa kilpailee kumpi ajaa hiljempaa. Nyppii. Voi pieksut että nyppii.

Sampo

Hauskimmat kotivideot. Ehkä. Paskimmat jutut. Jep! Arvatkaa vituttaako?

maanantaina, elokuuta 07, 2006

Mainosääni helvetistä

Tiesittekö että Suomessa on vain yksi mainosääni? Ainakin MTV3:lla. Tympäisee, kun joka helvetin spotissa örisee se sama ääni, niin televisiossa kuin radiossakin. Palkkaisivat jo ihmeessä pari lisäörisijää tai pyytäisivät nykyistä muuttamaan ääntään. Ajaisivat perkele äänen edes jonkun toisen suodattimen läpi.

lauantaina, elokuuta 05, 2006

Maikkari

Kuinka kauan laajakuvatelevisioita on ollut saatavilla? Aika vitun kauan? Oikein.

Näin 'tänä päivänä' voisi joku kännispäissään selvinpäin ajatella että laajakuvavastaanottimet ovat saavuttaneet kohtuullisen merkittävän penetraatioasteen kansalaisten kodeissa. Tähän ei usko kuitenkaan ÄmTeeVeeKolme, joka sitkaasti näyttää normaalia keskinkertaisemman elokuvatarjontansa pääosin 4:3 -formaatissa.

Mutta voi suokaa anteeksi, tuleehan sieltä leveääkin tarjontaa - sovitettuna polsutelsuformaattiin siten, että kuvaa käsin laajennettaessa puolet tekstityksestä rajautuu pois ja digi-TV:n bittivirtakuninkaan kuvasta kykenee infantiilikin laskemaan kuvan muodostukseen käytetyt pikselit.

Mistähän saisi ostettua vielä vanhan 4:3-kuvasuhteen television, jotta voisi katsoa MTV3:n lähetyksiä oikein koko ruudulla?

perjantaina, elokuuta 04, 2006

Kimi Räikkönen

'Nuff said'

Suomen lainsäädäntö

Mikä helvetti siinä on että kaiken maailman idiootteja pitää suojella - kuolleitakin?

Tänään vitutti esim. tällainen tapaus: http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=94980
*päivitys: juttu on lienee arkistoitu, kun linkki ei toimi.

Joku pässi ottaa ja menee pimeän aikaan makaamaan valaisemattomalla tiellä sijaitsevalle suojatielle, ja antaa henkensä auton rullatessa hänen rennon ruumiinsa ylitse.

Mitä tekee poliisi? Sen sijaan että ihmeteltäisiin liikuttavan yksimielisyyden tunteen vallitessa "jotta olikin tyhmä jätkä tuo, ei kait autolle käynyt mitään", tutkitaan tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Eläköön! Eläköön! Elä helvetti!

Nelonen

TV-kanava Nelosen mainoskatkojen alkamista ja päättymistä ilmaisevat pätkät. Ne vituttaa. Ollen ne lähes 100% täyttä paskaa, ei ole lain ihme että useimpiin niistä kyllästyy jo ensimmäisellä katselukerralla. Lähes kaikki niistä alkaa vituttaa viimeistään toisella kerralla, usein siis mainoskatkon päättyessä.

Minä jaksan ihmetellä miten kanava oikein näkee vaivaa luodakseen moista tuubendaaria. Milloin jotkut hipit hyppii seinillä hidastettuna ihme pilpatuksen soidessa taustalla ja milloin joku tunkee närkästyneen näköisen akan naamaan jotain kumikrokotiilia saman saatanan pilpatuksen säestyksellä. On ihan siinä ja siinä että mieluummin katsoisin turvallisen matkan päästä vastaavan määrän norjalaisen transukääpiön käteenvetoperformanssia Hampurin satamaravintolan esiintymiskorokkeella.

Onneksi on tallentava digiaski, jonka avulla voi pikakelauksen muodossa lievittää tuskaa. Mutta vain lievittää, siksi pahoja ovat Nelosen taukoilmaisimet.

keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

Kestovitutus

Iltapäivälehdet. Ei voi mitään. Taas on maailman valtakunnassa kaikki niin helvetin hyvin että voi uhrata palstatilaa raittiin pääministerin naisasioihin. Siis voi perse: "Susan kertoi ihastuneensa Matti Vanhasessa pieniin asioihin" tai "Vanhat ystävät kertovat: Tällainen on Susan". Susan. Vanhanen. Ei merkkaa niin kerrassaan mitään. Antaisivat olla.

Eikä tässä vielä kaikki. Vielä isommalla makaa lööpissä "Poliisi ajoi takaa hengenvaarallista sarjaraiskaajaa". Älä! Ihan tosi? Minä olisin tehnyt noin ison lööpin vasta jos poliisi olisi sarjaraiskannut takaa-ajajan.