lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Maikkarin rallilähetykset

Voi vittu, että voi vituttaa maikkarin rallilähetykset!!! Kautta on ajettu vasta yksi kisa ja yksi päivä ja jo on NIIIIN ikävä Yleä.

Mikä vitun pakkomielle niillä maikkarin runkuilla on laittaa se saatanan studio-osuus urheilulähetyksiin?!?!?!?! Onhan se kiva, että studioon on saatu rallin ammattilaisia vastailemaan Tomi Tuomisen vitun tyhmiin kysymyksiin. Tosi syväluotaavaa paskaa. Tuominen haluaa päteä ja näyttää olevansa itsekin rallimiehiä (Basti "Turbon-letku-irtos" Lindholmin kartturi).

Tämä ammattilaisten haastattelu omassa studio-osuudessa ei oikein toteutettuna olisi lainkaan huono idea. Metsään mennään kuitenkin siinä, että puolentunnin lähetyksestä mainoksiin ja turhanpäiväiseen studiolässytykseen menee ainakin puolet. Lopun vajaaseen varttiin yritetään tunkea päivän ajotapahtumat helvetin huonolla menestyksellä. Miiro "monotoniääninen mulkku" Koivula kertoo erikoiskokeiden tapahtumat ilman kuskien välikommentteja (päivän päätöskommentit kyllä kuullaan Sasha "suihinottaja" Ikosen paskojen kysymysten kera), kuva elää omaa elämäänsä taustalla ja kaiken kukkuraksi mulkku-Miiron tapahtumakuvaukset menevät päin vittua!!! Otetaan esimerkiksi Ruotsin rallin ensimmäinen päivä Maikkarin ja Eurosportin uutisoimana.

Maikkari (mulkku-Miiron selostamana): Grönholm on ek 2:n tuloksissa vasta kahdeksanneksi nopein, eikä mies itsekään tiennyt mistä vauhdin puuttuminen johtui.

Eurosport (kommentit Marcukselta itseltään ek 2:n maalissa): Lunta oli tullut enemmän kuin luulin ja otin väärät renkaat. Ei löytynyt pitoa....

VITTU MITÄ PASKAA!!! Luojan kiitos eurosport näkyy ja sieltä voi katsoa mitä rallissa oikeasti on tapahtunut. Eurosport saa samaan puoleen tuntiin mahdutettua mainosten lisäksi helvetin paljon kattavamman kuvakoosteen sekä kuskien kommentit niin erikoiskokeiden maalista kuin huoltoalueeltakin.

En tiedä miten kattava ja ammattimainen tarjonta on maikkarin Max -kanavalla, mutta peruskanavan tarjoaman vitutuselämyksen perusteella saa MTV tunkea maxin pöllönsä perseeseen!!!

Ei kommentteja: