keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Susan jätti julkisuuden

Voi VITTU!

Nyt kuohu taas vitutusämpäri yli! Se saatanan julkisuudesta vetäytynyt Susan on joka vitun läpyskän kannessa. Ei perkele edes rauhassa voi kahvitauolla nettilehtiä lukea ilman että tarvis kattella sen vitun Susanin naamaa.

Onko se nyt oikeesti niin vitun vaikeeta pitää päänsä kiinni ja jatkaa elämäänsä. Ilmeisesti jumalauta on. Voi perkeeleen-vittu-saatana.

"Tämän jutun jälkeen vetäydyn julkisuudesta." Vittu hyvä!
Mutta ei, eikö se julkisuudesta vetäytyminen sisälläkkin sitten vähintää yhden jutun Hymyyn, esiintymisen TV:ssä, kirjan kirjoittamisen ja vittu lehdistötilaisuuden!

Jumalauta jos tämä on julkisuudesta vetäytymistä niin toivottavasti Susan ei enää ikinä palaa julkisuuteen. Tämähän on vittu ihan sama kuin kuka tahansa mies väittäisi ettei ole 15 ikävuoden jälkeen runkannut.

Ai niin ja nyt julkisuus on aiheuttanut Susanin sairastumisen. Voi vitun kulli! Mikäköhän siihen vois auttaa? Pysyis vittu himassa eikä möis juttuja lehdille. Nyt voi tietysti sitten hakea jotain taiteilijan sairaseläkettä. Onhan tässä kirjailijalämää tullut jo vietettyäkin.

Toivonpa hartaasti että Susan ei todellakaan palaa julkisuuteen. Sen jälkeen ei voisi vittu Aku Ankkaakaan lukea ilman että siellä olisi juttu Susanista.

Jumalauta perkele.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todel-vitun-lakin. Mä toivon ettei k-u-k-a-a-n osta sitä saatanan amatöörikirjaa. Vittu mikä säälittävä rahastusyritys.

Matti Vanhasen pitäisi julkaista yhden sivun vastakirja missä se kävis seikkaperäisesti parilla rivillä läpi koko homman: "Ihan keskinkertainen eropano, siinä kaikki. Vittu miten helppo sitä oli viedä parilla tekstiviestillä. Harvoin saa kukkapuskalla niin helposti pesää..."

Saatanas...

Anonyymi kirjoitti...

Tähän vitutukseen on NIIN helppo yhtyä!!! Vitun Susan, suksi vittuun!!! Mätä ämmä!!!!
Kiitoksia kirjoittaneille!!! Helpotitte omaa vitutustuskaani edes vähän!!!

Anonyymi kirjoitti...

WIDDU!!!! Vituttaa kohta lukea Muovituttiakin, kun tämä saatanan Kuronen saa ihan vitusti palstatilaa ja julkisuutta täälläkin!!!!

Toisaalta - kansa saa mitä tahtoo.Ne samat kusipäät, jotka ostaa ja lukee noita vitun juoru- ja iltapäivälehtiä nykästen ja ymssien takia, ovat syypäitä, että tälläiset kuroset päätyvät ja pysyvät lehtien otsikoissa.

Eikä sillä, ettäkö Kepun tai Vanhasen haukkuminen menisi koskaan hukkaan, mutta tota vitun Kurosta ei saatana jaksa! PERKELE