torstaina, helmikuuta 22, 2007

Punasia päin ajajat

Onko tosiaankin niin vitun kiire ettei ehdi pysähtyä minuutiksi valoihin? Aja saatana vaikka kovempaa runkkari, niin joko ehdit viimeistään keltaisilla tai saatana jopa vihreillä. Siellä risteyksessä kun voi jo olla liikkeellä joku kuka tulee vihreiden takaa, vitun pässi.

Siis saatanan perseeseen nussitut huoranpenikat. Vitun mätien veristen vittujen ruhtinaat. Helvetin ihmisen paskaa syövät eunukit. Perkeleen visvaisten tussujen imeskelijät. Te olette liikenteen esinahan ja terskan väliin jäänyt karva, ja teidät pitäisi viedä vankilaan Bubban raiskattavaksi.

Vihreä - aja. Punainen - älä aja. Onko toi värikoodi niin vitun hankala?!

Päivitys: Noniin, ei liene tarvitse enempää todistella, että punaisia päin ajaminen on vaarallista.
Linkki: Poliisi: Henkilöauto päin punaisia Porvoon turmassa

lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Maikkarin rallilähetykset

Voi vittu, että voi vituttaa maikkarin rallilähetykset!!! Kautta on ajettu vasta yksi kisa ja yksi päivä ja jo on NIIIIN ikävä Yleä.

Mikä vitun pakkomielle niillä maikkarin runkuilla on laittaa se saatanan studio-osuus urheilulähetyksiin?!?!?!?! Onhan se kiva, että studioon on saatu rallin ammattilaisia vastailemaan Tomi Tuomisen vitun tyhmiin kysymyksiin. Tosi syväluotaavaa paskaa. Tuominen haluaa päteä ja näyttää olevansa itsekin rallimiehiä (Basti "Turbon-letku-irtos" Lindholmin kartturi).

Tämä ammattilaisten haastattelu omassa studio-osuudessa ei oikein toteutettuna olisi lainkaan huono idea. Metsään mennään kuitenkin siinä, että puolentunnin lähetyksestä mainoksiin ja turhanpäiväiseen studiolässytykseen menee ainakin puolet. Lopun vajaaseen varttiin yritetään tunkea päivän ajotapahtumat helvetin huonolla menestyksellä. Miiro "monotoniääninen mulkku" Koivula kertoo erikoiskokeiden tapahtumat ilman kuskien välikommentteja (päivän päätöskommentit kyllä kuullaan Sasha "suihinottaja" Ikosen paskojen kysymysten kera), kuva elää omaa elämäänsä taustalla ja kaiken kukkuraksi mulkku-Miiron tapahtumakuvaukset menevät päin vittua!!! Otetaan esimerkiksi Ruotsin rallin ensimmäinen päivä Maikkarin ja Eurosportin uutisoimana.

Maikkari (mulkku-Miiron selostamana): Grönholm on ek 2:n tuloksissa vasta kahdeksanneksi nopein, eikä mies itsekään tiennyt mistä vauhdin puuttuminen johtui.

Eurosport (kommentit Marcukselta itseltään ek 2:n maalissa): Lunta oli tullut enemmän kuin luulin ja otin väärät renkaat. Ei löytynyt pitoa....

VITTU MITÄ PASKAA!!! Luojan kiitos eurosport näkyy ja sieltä voi katsoa mitä rallissa oikeasti on tapahtunut. Eurosport saa samaan puoleen tuntiin mahdutettua mainosten lisäksi helvetin paljon kattavamman kuvakoosteen sekä kuskien kommentit niin erikoiskokeiden maalista kuin huoltoalueeltakin.

En tiedä miten kattava ja ammattimainen tarjonta on maikkarin Max -kanavalla, mutta peruskanavan tarjoaman vitutuselämyksen perusteella saa MTV tunkea maxin pöllönsä perseeseen!!!

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Varoitukset alkoholipakkauksiin

"Haistakaa paska koko valtiovalta" lauloi Irwin aikoinaan. Ei tainnut mies tietää, kuinka osuva kappaleen sanoma on vielä vuosikymmenten jälkeenkin.
Nyt tämä helvetin viisas eduskuntamme on päättänyt säätää lain, joka määrää varoitustekstit alkoholia sisältäviin myyntipakkauksiin. Vitun iso jippii!!!

Kuka täysi-ikäinen voi tässä holhousvaltiossa rehellisesti väittää olevansa tiedoton alkoholin liikakäytön terveyshaitoista?!?!?! EI KUKAAN!!!
Eikä siinä vielä mitään, että tehdään täysin järjettömiä lakeja. Sehän on maan tapa. Tässä tapauksessa tämä paska laki kuitenkin kääntyy itseään vastaan.

Ei ole mikään ongelma lisätä suomessa valmistettaviin viina-/olutpullohin varoitustekstiä. Helppo homma. Ja näin saadaan kossua ja koffia ihan yhtä helposti kuin ennenkin.

Mutta mites on esimerkiksi Chileläisen punaviinin tai saksalaisen pienpanimon vehnäoluen laita? Siellähän varmaan noteerataan tämä etikettisääntö ihan saatanan tosissaan.
-"Teidän pitäis nyt kuule muuttaa etikettejänne tai liimata tälläisiä tarroja pulloihinne".
-"Ei mutta toihan kuulostaa vitun fiksulta. Me liimataan!!!"

Toinen vaihtoehto on lätkiä niitä pelkeleen varoitustekstejä maahantuojan tai kaupan varastossa. Varmaan paras duuni ikinä... Ihmettelen jos näin tullaan tekemään. JOS tullaan, niin hinta pompsahtaa luonnollisesti ylöspäin kohonneiden kulujen myötä. Pelkäänpä että ainakin osa tuontioluista / viineistä häviää alkon ja kaupan hyllyiltä.

Näin sitä ollaan taas askel lähempänä eurooppalaista juomakulttuuria!!! Kossua ja koffia saadaan ihan yhtä helposti kuin ennenkin, mutta erikoisempien juomien ystäville mielijuoman etsimisestä voi tulla kuukauden kohokohta. Toisaalta juuri nämä erikoisempien juomien ystävät ovatkin niitä pahimpia dokuja, joiden terveys pettää ja Kelan kulut kasvavat....
Vitun pässit!!!

keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Susan jätti julkisuuden

Voi VITTU!

Nyt kuohu taas vitutusämpäri yli! Se saatanan julkisuudesta vetäytynyt Susan on joka vitun läpyskän kannessa. Ei perkele edes rauhassa voi kahvitauolla nettilehtiä lukea ilman että tarvis kattella sen vitun Susanin naamaa.

Onko se nyt oikeesti niin vitun vaikeeta pitää päänsä kiinni ja jatkaa elämäänsä. Ilmeisesti jumalauta on. Voi perkeeleen-vittu-saatana.

"Tämän jutun jälkeen vetäydyn julkisuudesta." Vittu hyvä!
Mutta ei, eikö se julkisuudesta vetäytyminen sisälläkkin sitten vähintää yhden jutun Hymyyn, esiintymisen TV:ssä, kirjan kirjoittamisen ja vittu lehdistötilaisuuden!

Jumalauta jos tämä on julkisuudesta vetäytymistä niin toivottavasti Susan ei enää ikinä palaa julkisuuteen. Tämähän on vittu ihan sama kuin kuka tahansa mies väittäisi ettei ole 15 ikävuoden jälkeen runkannut.

Ai niin ja nyt julkisuus on aiheuttanut Susanin sairastumisen. Voi vitun kulli! Mikäköhän siihen vois auttaa? Pysyis vittu himassa eikä möis juttuja lehdille. Nyt voi tietysti sitten hakea jotain taiteilijan sairaseläkettä. Onhan tässä kirjailijalämää tullut jo vietettyäkin.

Toivonpa hartaasti että Susan ei todellakaan palaa julkisuuteen. Sen jälkeen ei voisi vittu Aku Ankkaakaan lukea ilman että siellä olisi juttu Susanista.

Jumalauta perkele.