sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Aktivistit Brysselissä

Voi vittu saatana! Jonakin päivänä otsasuoni ei enää kestä näiden saatanan aktivistien tempauksia. Tänään tuntui jo siltä, että taju lähtee vitutuksen voimasta!

Tällä kertaa nämä järjen jättiläiset olivat keksineet mennä Naton euroopan päämajan ulkopuolelle Brysseliin, pyrkiä aitojen yli päämajaan ja keskeyttää päämajan toiminta. Tämä kuningasidea pysähtyi kuitenkin pahoihin poliiseihin, jotka tulivat ja ottivat aktivistit kiinni.
Nyt nämä saatanan maailman parantajat valittavat poliisin toiminnasta, koska: 'poliisit käyttäytyivät väkivaltaisesti, kiroilivat ja nimittelivät aktivisteja. Monet heistä eivät päässeet vessaan kuuteen tuntiin'. (lähde:http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/03/626690)

Kuulkaas nyt paskahousut: Jos on oikeasti niin vitun tyhmä, että päättää lähteä sotilasliitto Naton euroopan päämajaan tarkoituksena keskeyttää sen toiminta, on muutama mustelma ja kuusi tuntia kusematta aikas lievä rangaistus!!!

Jos ette usko, niin menkää vaikka ihan kokeeksi Tiibettiin valtaamaan Kiinan armeijan kasarmeja ja katsokaa selviätteko paskaisilla alushousuilla!!!
Menkää jo!!!!!!!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään näitä lapsena päälleen pudonneita ja syntymävaiheessa aivoitta jääneitä aktivistikusipäitä riittää vielä Suomeenkin. Stadissa on joku 20-40 hengen porukka vallannut vaihteeksi yhden läpihomehtuneen talon ja päättänyt tehdä siitä biletyspaikkansa. Siinä sitä riittää työssäkäyvillä ihmisillä iloa, kun koko alue raikaa yötäpäivää. Talo olis tarkoitus purkaa lähiviikkojen aikana, mutta eihän sitä nyt voi kun se on vallattu... hmmm - vai voisko sittenkin??? Mitäs jos tungetaan ne aktivistit sinne sisään ja haetaan vielä jostain pari-kolmekymmentä (sataa?) lisää ja eristetään koko talo tiiviisti joka puolelta vähintään puolella metrillä kiristekalvoa! Sitten vain annettais olla vielä pari kuukautta, niin eiköhän aika tee tehtävänsä - monessakin mielessä.