perjantaina, maaliskuuta 14, 2008

Pizzaperjantai....

Tämä on samalla sekä vitutus, että pyyntö kaikille pizzan valmistajille tehdä edes lähelle yhtä hyvänmakuinen pakastepizza kuin mitä Grandiosa pizzat ovat.

Nyt alkaa nimittäin olla mitta täynä sitä saatanan pizzaperjantai -kampanjaa!!! Jotkut saatanan urpot hilluvat pizzat kädessä ja kaikilla on niin vitun hauskaa!!! Ja siihen on vielä pitänyt keksiä oikein perkeleen menevä pizzaperjantai -biisi, mitä ne iloiset idiootin laulavat. Voi hevon vittu että ottaa aivoon!!!

Ensimmäinen kampanja vielä meni (vitutuksen säestämänä tietenkin), mutta tämä uusi on jo sietämätön. Vielä kun se perkeleen runkkarijohtaja pääsi MTV3:n kampanjamainokseen kehumaan, kuinka monta soittoääntä haettiin edellisen kampanjan aikana...
Ovatko ihmiset oikeasti niin vitun tyhmiä?!?!?!?
'Hei tuolta saa ilmaisen soittarin!!! Vitun ihanaa!!! Mäkin tilaan!!!'

Viimeksi eilen vietin aikaa pakastealtaan vieressä etsien vaihtoehtoista pakastepizzaa. Turhaan.

Nyt siis kaikki valmistajat kuulolla. Kopioikaa vaikka ne perkeleen reseptit! Ei haittaa! Eikä haittaa vaikka hinnoittelette tuotteenne kalliimmaksi. Aion ostaa niitä silti! Kunhan ette tee yhtä vittumaista mainoskampanjaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VIHDOINKIN! Tätä vitutusta mä olen odottanut - oikeasti - todella pitkään. Tais olla ihan ensimmäisestä kerrasta kun näin pissaperjantai-mainoksen. Tähän ei ole todellakaan mitään lisättävää!! Joka ikinen sana kohdallaan. Ehkä suurin vitutus pitkään aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ristorante-pizzat ovat parempia kuin Grandiosat, ja mainoskampanjakin on kelvollinen... ("Maistuu aina kuin aidossa italialaisessa pizzeriassa" No en kyllä siitä tiedä, mutta hyviä ovat)