lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

United Percel Service

Joo, vittu että kyrpii liikenteessä noi UPS:n autot. Paskoja isoja pakuja tai pikkurekkoja joita ajaa ilmeisesti jotkut saatanan pikkuvataset, jotka kuvittelevat menevänsä niin perkeleen kovaa. Huomio pässit, se paska ei kulje. Ei vittu vaikka taittasitte jalkanne sitä kaasua painaessa.

Täten siis, painukaa vittuun ruuhkauttamasta liikennettä siitä vasemmalta kaistalta, kiltisti takaisin oikealle. Suosittelen autokoulun preppauskurssia muutenkin, sitä luokkaa päin kyrpää tuntuu olevan liikennesäännöt muistissa.

Ainiin, ja se Niittytien asiakasvittuilupiste. Vittu jos sen mädän kopin nimi on asiakaspalvelupiste, niin pankaa sinne joku runkkari palvelemaan, korjatkaa se paskana oleva puhelin että sinne saa jonkun paikalle, ja tunkekaa se kovaääninen rämpyläkello syvälle jonkun perseeseen, niin että osaa tulla paikalle jos sitä soittaa... Voi saatana niin, arvannette varmaan että joskus venailin kyllästysvitutukseen asti, kunnes lähin menemään sieltä.

Keväistä paskanhajua teille. Haistelkaa koirien perseitä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaisia huoria tuntuvat olevan muidenkin kuriirifirmojen kuskit. Omistetaan kaikki vitun tiet, kun on vähän kiireellistä tavaraa kyydissä...