torstaina, maaliskuuta 04, 2010

...JATKUU

Minkä takia ei ole jotain lakia tahi asetusta jolla kiellettäisiin ylettömän typerät, imelät, paskat ja vituttavat mainokset? Otsaan kasvaa hirvittävän kokoinen vitutuskyrpä välittömästi kun radiosta kajahtaa ilmoille esim. tämä uusi VW-pakumainos jossa se namusetä myhäilee lopuksi möreällä äänellä "MMmm, Mhohhohhhoo". Vittu mainoksen äänittämisen jälkeen se jätkä meni varmasti tarjoamaan S-marketin kulmalle lapsille karkkia. "Otas täältä sedän taskusta vähän namia, Mhohhohhoo", housujen etutaskua raottaen.

Ja sitten, "What's your reason to do texmex tonight?". Mitä VITTUA? Tarvitaanko siihen meksikaanojen duunaamiseen nyt vielä jokun vitun syykin, saatana. Ja saman mainoksen alussa yleensä joku käsittämön ylihilpeä paskarallatus ja perään VR. Miten vitussa VR ja texmex liittyy yhteen varsinkaan sen paskarallatuksen kanssa? Vai onko SantaMarialla ja VR:llä joku laittomien meksikolaissiirtolaisten Suomeen roudaamiskamppanja menossa? Ei käsitä, mutta vituttaa niin perkeleesti joka vitun kerta!

Ja sitten on vielä ihan vaan tyhmiä tuotenimiä, jotka nyt ei varsinaisesti vituta. Vittuako se mulle kuuluu jos joku haluaa esim. myydä suuvettä sukupuolitaudilta kuulostavalla nimellä. Vittu; Listerine - makes your dick rot'n'drop.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuuuuuuu