keskiviikkona, maaliskuuta 24, 2010

Kaljaa kansalle!

Taas on joku vitun viisas, oikein professori keksinyt että keskiolut pitäisi siirtää takaisin vain ja ainoastaan Alkon myytäväksi! Voi VITTU, mistä näitä vitun vajakkeja oikein sikiää. Jumalauta yksi kun älyää pitää päänsä kiinni, niin jo on joku toinen "maailmanparantaja" pelastamassa Suomen kansaa.

Ja tätä ei suinkaan tällä kertaa säestä kristilliset tai peruspalveluministeri vaan vittu oikeusministeri! Voi jumalauta!

Pistetään saatana samantien myyntiaikarajoitus kaikelle muullekin. Tampooneja ja terveyssiteitä saa saatana tästälähin ostaa vain ja ainoastaan Siwasta joka toisen kuukauden neljäntenä päivänä klo 13:30 - 13:35.

Oikeastaan voitaisiin tehdä niin, että kansa saa ostaa kuponkeja vastaan ainoastaan ruisleipää (100% ruista), rasvatonta maitoa, perunaa ja sika-nautajauhelihaa (7% rasvaa) vain ja ainoastaan määriteltyinä päivinä valtion omistamista elintarvikkeiden jakelulaitoksista (naisten hygieniatuotteita yllämainituin ehdoin).

Ei mutta hetkinen, tämähän rupeaa kuulostamaan veli Marxin touhuilta (vai mikä vitun Lenin Stalin se oli).

Ruvetaan vittu kaikki äärikristilliskommunisteiksi ja pistetään rajat kiinni. Silloin kansa voi hyvin eikä yhteiskunnassa ole enää ongelmia!

VOI VITUNVITUNVITTU SAATANA!
AAAAAAAAAAAAAAARRRGh

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Härmäläisten täytyy olla Euroopan, jos ei koko maailman tyhmin kansa!!! Ei edes uskalla ajatella mitä tapahtuisi, jos Suomessakin eurooppalaiseen tapaan ruokakaupasta saisi viiniä viinasta puhumattakaan!!!
On se hyvä, että arvovaltaiset ja viisaat ihmiset ajattelevat näin tyhmien kansalaisten parasta!

Anonyymi kirjoitti...

VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU