perjantaina, maaliskuuta 12, 2010

TV-pysäköinti...

No ai saatana, että on taas niin nerokasta. Mediamaksusta luovuttiin kun "vähävaraisille ei löytynyt kompensaatiokeinoja".

Siis mitä vittua? Saako nykyään sitten jättää ton hinttaripaska-TV-luvan maksamatta jos ei satu olemaan paalua päällä? No ei vittu saa, kun joku runkkari tunkee postiluukusta tvmaksu.fi -postia ja uhkailee tarkastuksilla. Vitun häiriköt! Pitäskö saatana laittaa lappu oveen, missä lukee "Ei mainoksia, eikä ole vittu fyrkkaakaan, kun ryyppäsin ja rälläsin kaikki saatana, joten työnnä vitun rönsyilevä hiivasieni se lupalappuuhkakirjeesi niin syvälle perseesees notta kirjekuoren liima kitalaessa maistuu!!!".

Ja taas tuli mieleen vitun parkkisakkokäytäntö, kun on käyty keskustelua sakon korottamisesta. Miltä tämä kuulustaa: "Ellei maksua suoriteta määräajassa, korotetaan maksu puolitoistakertaiseksi. Jos korotettua maksua ei suoriteta määräajassa, se on suoraan pakkotäytäntöönpanokelpoinen ilman oikeuden päätöstä."?

Helvetin visvatussu jos minä pistän pikalainafirman pystyyn noilla ehdoilla, niin raastupaan joudun koronkiskonnasta ja perseeseen tökittäväksi lääninvankilaan. Mikä saatana tekee parkkisakosta niin vitun tärkeän, että siitä pitää vetää fyrkat tollasilla ehdoilla?

Vitutuksella on paljon isompi vaikutus kun rahalla. Antakaa perkele niitä rengaslukkoja taloyhtiöille ja naapuripoliiseille päin vittua pysäköityihin autoihin raudoitettavaksi, niin johan loppuu runkkareiden porttikongin eteen pysäköinnit nopeammin kuin ehtii sanoa "salamapaska" - ja ihan ilman sakkojakin. Niin vahva on uhkaava vitutus, saatana.

Noni, nyt on parempi fiilis. Taidanpa ottaa kaljan.

Ei kommentteja: