maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

aiPod suffeli

iPod Shuffle, vittu mikä paska paska.

Mulla on tollannen vanhanmallinen iSuffeli. Yksinkertainen laite, ja aivan vitun paska. Mua ei vituta se, että siinä ei ole mitään hienouksia ja viileyksiä. Mua vituttaa se, että mokoma herpeskyrpä ei toimi.

Miten helvetissä niin yksinkertaista silsatikkua ei ole saatu toimivaksi? Siis saatana ainoa mitä mä siltä laitteelta vaadin on, että siihen saa siirrettyä biisejä ja että se paska soittaa niitä satunnaisessa järjestyksessä. Siinä kaikki - ei mitään muuta. Vaan ei-ehei käy.

a) Se paska jää jumiin jos sille syöttää tietyllä tavalla koodattuja ämpäreitä. Ei varoita mitään siirrossa, vaan päättää olla soittamatta mitään jos yksikin biisi on väärää mallia.

b) Sen paskan näkemys satunnaisessa järjestyksessä soittamisesta on jonkun hintti-insinöörin sperman hajuisesta perseestä revitty. Järjestetyssä korttipakassa on saatana enemmän satunnaisuutta. Välillä paska päättää jättää soittamatta joitain biisejä kokonaan. Ei auta vaikka yrittää soittaa listan järjestyksessä, ei auta, laite vain "unohtaa" että biisi on olemassa.

c) Paska jää aika ajoin (aika usein) totaali- tai puolijumiin. Äsken se toimi, nyt se ei enää toimi.. ja keltainen valo vilkkuu nousevan vitutusrintaman merkiksi. Voi vittu että lämmittää tuollainen. Ainoa tapa aukaista tilanne on käyttää se saatanan persesyylä tietokoneen perässä. Pahimmassa tapauksessa pitää nollata koko softa, jonka jälkeen biisit pitää siirtää uudestaan.

Siis voi vittu. Mä jossain vaiheessa suunnittelin päivittäväni laitteen "isompaan" malliin, mutta jos tuotelaatu on tota tasoa, niin antaa saatana olla. Tollaset mädät vitut voisi työntää hauen perseeseen.

Onneksi en maksanut vempattimesta mitään, se lieventää vitutusta edes vähän. Vaan katso, näin sitä sai taas ilmaisen vitutuksen - hip hei ja suolaa kulliin.

Edit 10.07.2007: Noniin, taas toi iFuckstick näytti hienoutensa. Just resetoin koko paskan ja kopsin uuden soittolistan laitteeseen. Ja nyt se saatanan kuseva riemurasia jää jumiin kun se soittaa iTunesista ostetun kipaleen. Joo'o, kannattaa ostaa, niin saa paskaa ja vitutuksen kaupan päälle.

Ei kommentteja: