sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Die Hard 4.0

Jenkeissä muuten "Live Free or Die Hard".

Vaan ei tuokaan nimi paskaa leffaa pelasta, on se niin paska leffa. Aivan vitun paska leffa. Neljä piste nolla, voi vittu, se 'niinkö' varmaan kuvaa että nyt on kyse sellaisesta tietokonejutusta tai sillee... Näemmä ei enää saatana mitään muuta keksitä. Nyt vastassa on "näkymätön vihollinen"! Ei näädän perseen työnnetty pakastesäilötty sarvikuonon kyrpä sentään. Eikö näitä vitun hakkerointiheveivättyttärenijaminäkostanverisesti- kaikkionkaapattujapäinvittua-leffoja ole jo tehty tarpeeksi?

Raina on niin täynnä kliseitä ja juoniaukkoja (jo pelkkä neljäs osa on klisee), että siittiötiheys kärsii spermakkaammallakin kaverilla. Ei minua ota päähän esim. se että autolla pudotetaan helikopteri ilmasta (tai rekalla hävittäjä) - sehän on vain toimintaa. Mutta jos vittu käsikirjoitus kertoo että terot ovatten kaapanneet ja katkoneet kaikki (KAIKKI!!!) yhteydet joka paikkaan vittu ja ampuneet varmaan kirjekyyhkytkin eikä kukaan saa huudettua asiaansa edes naapurihuoneeseen, niin vittu jostain Bemarin paskasta toimii yhteys "autopalveluun" kuin yksinäisen kanttorin vastaladattu dildo Buickin vessassa hiljaisena sunnuntaiaamuna. Voi vittu! Lukiko kukaan saatana sitä kässärin edellistä sivua? Lukiko?!?!? HÄH? NO EI!! Parempi juonenkuljetus olisi ollut jos Mr. McClane olisi potkaissut sitä nörttiä kolme kertaa kyrpään ja pannut nussimaan tulpanreijästä sen Bemun käyntiin.

Tuotesijoittelukin leffassa on kuin paskinta Marko Röhriä ikinä. Mulle ei tullut mieleen ostaa Nokiaa, vaan varastaa ja myydä vittu kavereidenkin Nokiat alehintaan paskatleffat-foorumilla. Product Placement 4.0 SP2, fuckfuckfuck! Ja Volvo on paska auto!

En edes viitsi avata elokuvan hakkeriantia, sillä alkaisin itkeä uudestaan pelkästä muistelusta.

Elokuvakliseistä on olemassa useita nettisivuja. Etsikää googlella pari, painakaa mieleen Cliche Top10, ladatkaa Kuolenytjosaatanavihdoin 4.0 netistä (tai menkää pummilla leffaan katsomaan se koiranpaska uusien kenkien pohjassa) ja kokekaa kesän elokuva-antielämys 4.0. Siinä sammuu valot tunnelissa peräkkäin jne.

Voi John Gennero-McClane minkä teit!

Majuri vitutus 4.0!

Ei kommentteja: