torstaina, heinäkuuta 26, 2007

Talonvaltaajat

Ei vittu. Taas on joku vitun tyhjä lato vallattu Stadissa. Mitä vitun itua? "Me vallataan tää et saadaan autonomiselle sosiaalikeskukselle saadaan sopivat tilat..." Autonomiselle sosiaalikeskukselle! Voi vittumandeera, hyvä.

Menkää saatana duuniin tai kerätkää pulloja, ja ostakaa se saatanan sosiaalikeskus ittellenne vaikka Kemijärveltä, mistä Eiran neliön hinnalla koko vitun kerrostalon. Mä tarjoon junaliput jos sinne vielä junia menee, muussa tapauksessa ajakaa sinne niillä moniväriseksi maalatuilla vanhoilla naisten fillareilla. Etukoriin mahtuukin kätevästi koko omaisuus. Jyviä ja ruohoa mukaan, niin ei tule nälkä ja pysyy retkikunta iloisena. Dullallaa dullallaa laulaa karavaani.

Mikä vittu siinä on että kaikki pitää saada ilmaiseksi tarjottimella? Nyt pitää saada joku mesta jossa voi lojua hieman lisää tekemättä hevon vitun mitään. Kävisikö ydinkeskustasta joku giganeliön tyhjä tila?

Lehdet, älkää kirjoittako noista urpoiluista. Poliisit, jättäkää rauhassa vaikka kuolemaan nälkään sinne vallatun ladon nurkkiin, paitsi jos TALONvaltaajat valtaavat vittu jonkun pätkän Mikonkatua - siinä tapauksessa jengi maijaan ja jotain purettavaa paskahuusia valtaamaan. Sanakirja esiin niittinaamat takkutukat, talo ei ole tie ei ole talo.

Vallatkaa kiveksenne ja tussupierunne.

Annetaanpa puheenvuoro itse valloittajille: Video HS:n sivuilla

I rest my case

Ei kommentteja: