sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Pakkopullaa...

Muistuipa mieleen, että vituttaa pari asiaa oikein remakasti.

Minkä vitun takia DVD-leffoihin pitää alkuun laittaa väkipakolla jotain vitun logoja, animaatioita, varoitustekstejä ynnä muuta paskaa, joista ei pääse hyppäämään suoraan päävalikkoon tai edes kelaamaalla ohi? "Action not available" sanoo mun soitin, ja sitten luetaan viidettäsadatta kertaa jotain ".. tätä paskaa ei saa näyttää öljynporauslautoilla eikä huorataloissa...". Siihen päälle joku vitun makea animoitu valikko, jonka kanssa menee hermot välittömästi, niin sipsit on syöty ja paskannettu ynnä kaljat juotu ja kustu kauan ennen kuin pääsee itse elokuvaa katsomaan.

Elokuvateatterit. Onpa saatanan kivaa maksaa leffalipusta 10€ ja mennä katsomaan puoliväkisin paskoja mainoksia oikein isolta kankaalta. Vittu TV-mainokset ei kuulu elokuvateatteriin, ei ainakaan niin että siitä paskasta joutuu vielä maksamaan. Maksaisin mieluummin enemmän lipusta siitä ilosta, että ei vituttaisi joka kerran leffassa käydessä. Saatana.

Alkaa olla sillä hilkulla että alan ladata leffat ilmaiseksi netistä, jottei ei tarvitse kärsiä vittumaisista varoitusteksteistä eikä paskoista mainoksista. Se on sitä kuluttajan vapautta valita.

Ei kommentteja: