sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2007

Horatio Caine

Faak! CSI Miami, Horatio Caine. Niin, kait ihan ok sarja muuten, mutta voi vitun kyrpä että siitä Carusosta on tehty ei-niin-hissukseen-vituttava jätkä. Nyt kun noita jaksoja tulee tajaan - uusia ja uusintoja (sitäkin enemmän), niin se iskee tajuntaan aivan yhdellätoista - HC on vitun ärsyttävä jätkä.

Joka hevonsaatananvitun jakson alussa sen punakarvaisen kullin nupin pitää ottaa ne samat paskat lasit päästä, kattoa jotain kuollutta jätkää, pistää lasit takas päähän ja letkauttaa joku "one lineri" kuin vanha kunnon JB konsanaan. Joka vitun jaksossa. Siis joka vitun jaksossa. Käsikirjoittajat: Caine ei ole Bond. Ja saatana se hidas muka-ässä puhetapa "I'm so fucking cool"-taukoineen saa vitutusämpärin kusemaan laitojen yli.

Saaaatanaaaa kertaa miljoona! Mä haluun nähdä sen jakson missä Whoraciota ammutaan alussa 12 kertaa (revolverilla, jotta ampuja joutuu lataa välissä) suuhun niin että se ei edes pysty edes korisemaan mitään, jonka jälkeen ne aurinkolasit tungetaan sen kyrvän sisään piikkilankaan kiedottuna. Jääköön eloon tai ei, aivan sama. Vittu mä saan viinakrapulan tästä vitutuksesta.

Ihmettelette varmaan miksi sitten katson sitä sarjaa. No of-fuckin'-course sen takia että siinä on Emily Procter, joten mee runkkenberg vessaan kommentoimaan kivekses harmaataateliksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Emily Procter?!?!?! Vittu sä oot oikeesti häiriintynyt jätkä!!! Se vitun piipittävä, isoperseinen ja äärimmäisen katu-uskottava rikospaikkatutkia... Voi vittu saatana!!!