perjantaina, heinäkuuta 13, 2007

Maikkarin nettisivut

Hohhoijaa... Päivä päivältä on vaikeampaa keksiä mitään positiivista sanottavaa MTV 3 -kanavasta. Samat saatanan elokuvat pyörivät vuodesta toiseen, paskoja sarjoja 'toiveuusitaan' ja ohjelmisto on muutenkin aivan peräsimestä.

Tällä kertaa jäätävän vitutuksen aiheuttaa maikkarin netti. Uutisia lukiessa siellä törmää 'katso netti-tv:stä video' -linkkiin. Mutta perkele. Toihan on hyvä idea! Ei kai vaan maikkari ala skarpata ja nostaa tasoaan.... Turha vitun toivo!!!

Kun siis löydän mielenkiintoisen uutisen ja haluan katsoa sitä koskevan videopätkän klikkaan videolinkkiä. Mutta aluksi pääsenkin katsomaan mainoksia. MAINOKSIA SAATANA!!!Uutista mä tulin katsomaan!!! Milloin on mainoksena ollut Idols -Arin, milloin Anus -Kristianin uutuuslevy. Tällä hetkellä pyörii Electroluxin jääkaappimainos. Eikä näitä mainoksia tietenkään voi mitenkään skipata. Ne on katsottava ensin loppuun, ennen kuin pääsee itse uutisen kimppuun. Eikä vituta yhtään!!!

Vitun rahanahneet mulkut saatana!!! Mainokset vittuun nyt!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Asiallinen vitutus!!! Ihan oman vitutuksen - tätä asiaa sivuten - voisi kirjoittaa siitä, miten joku vitun kyrpä-ääliö on keksinyt ruveta laatimaan videouutisia muun muassa näihin iltapäivälehden runkkuhin. Ja ihan samat kyrvänraiskaamat juoppotoimittajat, joiden paskakirjoitusten lukemisessakin yrjö lentää, yrittävät sitten haastatella tai kertoa jostain niin saatanan tärkeästä asiasta, joka ei kiinnosta niin vitun ketään. Ja kun ei ole omia "uutisia" tarpeeksi, niin sitten on vielä kasattu muiden julkaisemia videopätkiä julkkiksista.

Ihan oikea VITTU ja PILLU sentään! Siis hei HALOO! Meillä on vittu Ylen, MTV3:n ja Nelosen televisiouutiset ja urheiluosuudet. Kenenköhän vitun valopään idea on ollut lähteä apinoimaan noita?

Käykääpä malliksi katsomassa täältä vaikkapa video "Koeajossa uusi BMW M3". Vittu äänen laatu on saatana kuin vittu äänilevyn alkuajoilta. Kyllä yrjö lentää! HELEVETTI!

http://www.iltalehti.fi/nettitvpopup.shtml

KYRPÄ JA VITTU SOIKOON!